3 gru 2011

AKADEMIA ŚWIĄTECZNEGO SMAKU

Bardzo intensywna sobota. 
W ramach TEJ AKCJI dokształcałam się kulinarnie.
Było mało świątecznie, ale nie mniej pysznie.
Na początek naleśniki i pasta krabowa.


Później było jeszcze pyszniej. Kolorowo, aromatycznie,
Zupa krem z fenkuła z suszonym pomidorem i oliwą estragonową i łosoś z imbirem na czarnym ryżu z sosem grejpfrutowym. 
Coś pysznego. 
Zapach imbiru, kolendry, curry... coś co uwielbiam.
Voilà!



6 komentarzy:

  1. Po raz kolejny w moich ulubionych kolorach :). Pięknie i smacznie, pora na śniadanie ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Same pyszności, aż ślinka cieknie ;) trzeba będzie kiedys spróbować takich wymyslnych pyszności.
    Achhh Bielsko- Biała... Uwielbiam :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Smacznie i pięknie u Ciebie, będę wpadać częściej ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. @ Rouquin Monde - to też i moje ulubione kolorki. Lubię to światło :)

    @ Koliberek - znasz Bielsko? ;>

    @ Kama - będzie mi bardzo miło. Ja także będę zaglądać do Ciebie :)

    OdpowiedzUsuń
  5. absolutely delicious pics!!!!

    a big hello from Spain,
    elena

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję :-)