3 gru 2011
AKADEMIA ŚWIĄTECZNEGO SMAKU
Bardzo intensywna sobota.
W ramach TEJ AKCJI dokształcałam się kulinarnie.
Było mało świątecznie, ale nie mniej pysznie.
Na początek naleśniki i pasta krabowa.
Później było jeszcze pyszniej. Kolorowo, aromatycznie,
Zupa krem z fenkuła z suszonym pomidorem i oliwą estragonową i łosoś z imbirem na czarnym ryżu z sosem grejpfrutowym.
Coś pysznego.
Zapach imbiru, kolendry, curry... coś co uwielbiam.
Voilà!
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Po raz kolejny w moich ulubionych kolorach :). Pięknie i smacznie, pora na śniadanie ;)
OdpowiedzUsuńSame pyszności, aż ślinka cieknie ;) trzeba będzie kiedys spróbować takich wymyslnych pyszności.
OdpowiedzUsuńAchhh Bielsko- Biała... Uwielbiam :)
Smacznie i pięknie u Ciebie, będę wpadać częściej ;)
OdpowiedzUsuń@ Rouquin Monde - to też i moje ulubione kolorki. Lubię to światło :)
OdpowiedzUsuń@ Koliberek - znasz Bielsko? ;>
@ Kama - będzie mi bardzo miło. Ja także będę zaglądać do Ciebie :)
absolutely delicious pics!!!!
OdpowiedzUsuńa big hello from Spain,
elena
Elena - thanks!
OdpowiedzUsuń